|
|
|
|
Реєстрація • Допомога
• Пошук • Вхід |
|
Сьогодні: П'ят вересня 10, 2010 6:51 pm
|
Переглянути теми без відповідей | Переглянути активні теми
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 4 повідомлень ] |
|
Почав роботу блог про український реп!
| Автор |
Повідомлення |
|
Bokshych
Новачок
З нами з: П'ят вересня 15, 2006 2:19 pm Повідомлення: 14 Звідки: М.Новодністровськ,Буковина!
|
 Почав роботу блог про український реп!
Сьогодні почав роботу новий блог про український реп. Уже зараз можна прочитати на ньому історію хіп-хоп культури. Заходим, коментуєм, висловлюєм свою думку! Буду вдячний за критику. http://uarap.blogspot.com/
|
| Чет березня 11, 2010 8:11 pm |
|
 |
|
Астероїд
Шоколадний Заєць
З нами з: Пон червня 23, 2008 12:27 pm Повідомлення: 4478 Звідки: Дніпро... довго писати/user№1656
|
 Re: Почав роботу блог про український реп!
Bokshych написав: Сьогодні почав роботу новий блог про український реп. Уже зараз можна прочитати на ньому історію хіп-хоп культури. Заходим, коментуєм, висловлюєм свою думку! Буду вдячний за критику. http://uarap.blogspot.com/ мало інфи, з вікіпедією не зрівняється

I'm User№1656
|
| П'ят березня 12, 2010 3:42 pm |
|
 |
|
Bokshych
Новачок
З нами з: П'ят вересня 15, 2006 2:19 pm Повідомлення: 14 Звідки: М.Новодністровськ,Буковина!
|
Якщо ти про статтю "Історія хіп-хоп культури", то я не ставив за мету багато інфи туди закинути, а просто познайомити людей з історією культури, а та стаття дуже цікава, як на мій погляд. Це ж вступна частина, початок роботи блогу. Далі буде!:)
Дякую за відгук!
|
| П'ят березня 12, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
MCklopEdist
Новачок
|
Добре. Треба буде заглянути. Може там можна буде знайти щось про нові українські реп-гурти, про DLF та D. Artis UK. 
|
| Сер квітня 14, 2010 7:03 am |
|
 |
|
|
Сторінка 1 з 1
|
[ 4 повідомлень ] |
|
Хто зараз онлайн |
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|